Ukončení běžkařské sezóny 2022/2023

BOHUŽEL… Je to tady. Dnešním dnem musíme oficiálně ukončit běžkařskou sezónu 2022/2023, protože již nemůžeme dále stopy upravovat. 

Několik měsíců jsme se snažili milovníkům bílé stopy načesávat více než 80 km běžkařských stop na trasách Malý Šengen, Velký Šengen, Pohádka, Pralinka, Trnová hora – Milíře, Medvědí, Ostružná – Pod Stráží – Císařská lovecká chata, Medvědí bouda – Císařská lovecká chata – Černý potok – Petříkov a Smrk – Černý potok. 

I když nám počasí občas nepřálo, dělali jsme vše proto, aby jste si tento v Česku nejoblíbenější zimní sport užili a rádi se k nám vraceli.

Děkujeme všem, kteří k nám letos zavítali, stejně tak děkujeme našemu skvělému týmu rolbařů, kteří od brzkých ranních hodin pracovali na tom, aby stopa splňovala co nejlepší podmínky pro skvělé běžkování a projezdili přitom neuvěřitelných 4634l, najezdili 2267,22 km a v rolbě strávili 304 hodin. Další velký dík patří našemu personálu, který se staral o Váš pitný režim, prázdné žaludky a maximální pohodlí. 

Děkujeme také všem, kteří přispěli na transparentní účet a pomohli nám tak finančně, bychom mohli stopy upravovat skoro každý den.
I když se proti nám na začátku zimy postavila příroda, doufáme, že jste si sezónu nakonec užili a budeme se na Vás těšit zase příští rok.

HORY NÁS BAVÍ…