Ukončení zimní sezóny 2022/2023

Dnešním dnem jsme úspěšně ukončili zimní sezónu 2022/2023. Několik měsíců jsme se snažili zajistit ideální podmínky pro tu nejlepší lyžovačku. Každý den vyjížděla rolba, aby upravila svah se snowparkem a my mohli ráno s čistým svědomím pustit lanovku. Věřte, dělali jsme vše proto, abychom Vám vykouzlili úsměv na tváři, i když nám počasí občas nepřálo. Za letošní rok jela lanovka celkem 652 hodin, rolbaři na svahu projezdili celkem 10558 l nafty a strávili ve svých strojích více než 400 hodin.

Děkujeme všem, kteří k nám letos zavítali a užili si tak lyžovačku naplno, stejně tak děkujeme našim rolbařům a vlekařům, kteří od brzkých ranních hodin pracovali na tom, aby svah splňoval co nejlepší podmínky pro skvělé lyžování. Další velký dík patří našemu personálu, který se staral o Váš pitný režim, prázdné žaludky a maximální pohodlí. I když se proti nám na začátku zimy postavila příroda, doufáme, že jste si sezónu nakonec užili a budeme se na Vás těšit zase příští rok.

V příští sezóně se budeme snažit být zase o trochu lepší a překvapit Vás plánovanou modernizací. Snad nenastane žádná mimořádná událost a budeme moct vše dotáhnout do konce.

Za pár měsíců na viděnou…Bez Vás by to nešlo!

Team horského areálu Paprsek